Hjelp et barn med en livsendrende leppe-kjeve-ganespalteoperasjon

Hvert år fødes mer enn 200.000 barn med leppe-kjeve-ganespalte i verden, i gjennomsnitt blir 1 av 700 barn født med denne tilstanden. GSK og Smile Train jobber sammen for å forbedre livene til disse barna. Smile Train er en internasjonal veldedighets organisasjon som muliggjør gratis spalteoperasjon og omfattende pleie for barn i nød over hele verden. Deres bærekraftige modell tilbyr kunnskap, utstyr og mulighet for lokalt helsepersonell for å hjelpe barna i det lokale området.

 

Vi vet ikke for sikkert hva som forårsaker leppe-kjeve-ganespalte, men det er vanligvis en kombinasjon av genetisk arv og miljø. Barn med en form for ganespalte kan ha problemer med å spise og snakke. Operasjonen er sikker og effektiv, barna får se smilet sitt for første gang og får livet sitt endret.

Vilkår og Betingelser

GSK, produsenten bak Sensodyne, støtter Smile Train globalt med en årlig donasjon på 1,47 millioner dollar. Kampanjen i Norge vil støtte det globale partnerskapet direkte for hver Sensodyne tannkrem solgt under kampanjeperiodene. Desto flere solgte produkter desto mer donerer GSK til Smile Train. For mer informasjon besøk www.gsksmiles.com

 

GSK Sensodyne er stolt støttegiver i dette partnerskapet.

L_GENERAL