Din personlige Sensodyne-profil er klar

I Online Tannsjekk fortalte du oss at du ikke har blitt diagnostisert med ising i tennene, og det ser ikke ut til at du lider av noe ubehag som følge av noen av de typiske utløsende faktorene for ising.

I Online Tannsjekk fortalte du oss at du ikke har blitt diagnostisert med ising i tennene. Det ser imidlertid ut til at du har noen av de typiske symptomene på tannfølsomhet.

Vi anbefaler at du rådfører deg med tannlegen din og at du tar med deg Sensodyne-profilen din som et hjelpemiddel for å beskrive symptomene dine.

Når du har fått bekreftet at du lider av ising av tannlegen din, er målet vårt å hjelpe deg med å ta bedre vare på tennene dine og lindre smertefull ising ved å ta utgangspunkt i Sensodyne-profilen din.

I Online Tannsjekk fortalte du oss at du tidligere har blitt diagnostisert med ising i tennene, men det ser ikke ut til at du for øyeblikket opplever noe ubehag fra dette.

I Online Tannsjekk fortalte du oss at du har blitt diagnostisert med ising i tennene av en tannlege. Ut fra svarene dine ser det ut til at noen av de typiske symptomene på ising påvirker livskvaliteten din.

Ved å ta utgangspunkt i Sensodyne-profilen din ønsker vi å hjelpe deg med å ta bedre vare på de sensitive tennene dine og lindre ising.

Spør en tannlege

Husk at det kan være mange andre årsaker til tannsmerte enn ising. Hvis det hender at du føler ubehag eller smerte i tennene dine, anbefaler vi at du snarest mulig rådfører deg med tannlegen din.