Om Sensodyne

Om Sensodyne

Om oss

Sensodyne er den tannkremen flest tannleger anbefaler og er det bestselgende merket mot ising i tennene i Norge. Millioner av mennesker setter sin lit til oss. Hvorfor? Ganske enkelt fordi vårt sortiment av Sensodyne tannkremer gir dokument lindring av ising i tennene og langvarig beskyttelse ved bruk to ganger daglig.

 

Vår visjon

Vi ønsker å skape en fremtid der ingen trenger å lide av ising i tennene.

"Vi ønsker å bygge en fremtid der ingen trenger å lide av ising i tennene lenger"

Vår historie

1961

1961

Sensodyne Original, den første desensibiliserende tannkremen med strontiumklorid, ble lansert i USA og Storbritannia. 

1980

1980

Sensodyne Original ble videreutviklet med kaliumnitrat (som beroliger nerveendene i tennene), til slik vi kjenner dagens Sensodyne Original. Den gir klinisk bevist lindring av ising ved bruk to ganger daglig.

2009

Sensodyne  Pro-Emaljl lanseres i Norge. Den har en optimalisert fluorformulering som gir beskyttelse mot effektene av syreerosjon på tannemaljen.

2015

2015

Sensodyne Repair and Protect, som inneholder 5 % NovaMin™ og fluor lanseres i Norge. Den danner et beskyttende lag over de sensitive områdene av tannen, og gir langvarig beskyttelse mot ising ved bruk to ganger daglig.

2017

Sensodyne Rapid Relief lindrer ising på 60 sekunder.

Vår vitenskap

Som eksperter på ising i tennene er vi opptatt av å samarbeide med akademiske institusjoner og laboratorier. Ved hjelp av disse samarbeidene kan vi utvikle vår kunnskap om og forståelse av ising, og hvordan det påvirker folks liv. Med et vitenskapelig grunnlag for alt vi gjør, fortsetter vi å implementere de siste vitenskapelige innovasjonene og hjelpe enda flere mennesker med å lindre ising i tennene.

Vår vitenskap

Teknologier for lindring av ising i tennene

Forskningsavdelingen vår har identifisert og formulert en rekke spesifikke teknologier for bruk i Sensodyne-sortimentet - for eksempel Kaliumnitrat og NovaMin™ - for å gi lindring av ising i tennene. Disse teknologiene fungerer henholdsvis ved å enten forhindre stimulering av nerveendene i de sensitive tennene eller beskytte blottlagt dentin.

Kaliumnitrat

Finn ut hvordan kaliumnitrat bidrar til å forhindre stimulering av nerveendene i sensitive tenner.

NovaMinTM

Finn ut hvordan NovaMin™ danner et beskyttende lag over og i de blottlagte dentinkanalene ved hjelp av tennenes naturlige byggesteiner.