Behandling av Ising i tennene

Behandling av ising i tennene

Behandling av ising i tennene

Behandling av ising i tennene

Rollen til tannlegen din

Bare en tannlege kan bekrefte at du har tannhypersensitivitet. Rådfør deg alltid med tannlegen din hvis du har tannproblemer. Tannlegen gir deg råd om hva som er best munnpleierutine for deg to , riktig pusseteknikk, når og hvor ofte du bør pusse. Be tannlegen din om råd hvis du er bekymret for at du kan utvikle syreskader på tennene, for eksempel om hvordan det er best å innta de mange syreholdige mat- og drikkevarene i dagens kosthold. Du kan også prøve en tannkrem som er spesielt utviklet for å beskytte tennene mot syreerosjon, for eksempel Pro-Emalj.

Hvorfor anbefales Sensodyne av eksperter?

Sensodyne ble lansert i 1961 og har siden da blitt det merket flest tannleger anbefaler ved ising i tennene. Ved pussing to ganger daglig gir Sensodyne dokumentert lindring av ising i tennene. 

Vitenskapen har alltid stått i sentrum for Sensodyne. Det er derfor tannkremene våre er så effektive. I løpet av årene har ekspertene våre utviklet ulike teknologier og nye tannkremer for å lindre ising.

Når bør du bestille time hos tannlegen din?

Husk at det kan være mange andre årsaker til tannsmerte enn ising. Hvis det hender at du føler ubehag eller smerte i tennene dine, anbefaler vi at du snarest mulig rådfører deg med tannlegen din. Vi anbefaler at du besøker tannlegen din hvert år for regelmessig kontroll. 

Sensodyne Online Tannsjekk

Sensodyne® Online Tannsjekk

Tror du at du har noen av symptomene på ising i tennene? Online Tannsjekk er et nyttig verktøy som hjelper deg med å finne ut mer. Testen tar bare noen minutter, og du kan ta den med en gang.

Ta Online Tannsjekk nå

OM ISING