Vitenskapen bak Sensodyne Rapid Relief

FINN UT HVORDAN DU LINDRER ISING I TENNENE PÅ BARE 60 SEKUNDER

Hos Sensodyne jobber vi med å undersøke årsakene til ising i tennene for å komme til bunns i hvordan vi kan lindre tilstanden. Ising i tennene kan oppstå når den myke, indre delen av tannen, kalt "dentin", blir eksponert, slik at små hull, som egentlig er kanaler, mister beskyttelsen sin. Når du spiser noe, for eksempel kald, varm, søt eller syrlig mat, sendes det mange signaler inn i disse kanalene. Dette får nerven i tannen til å reagere. Resultatet kan være den korte, skarpe smerten som skyldes ising i tennene.

Så mange som 1 av 3 lider av ising i tennene, men bare 1 av 3 av disse gjør noe med tilstanden. Videre sier 70 % av de som er plaget, at isingen gjør at de ikke klarer å nyte mat og drikke. Mange går dessuten svært langt for å unngå smerten. De kan for eksempel unngå visse typer mat eller drikke, spise eller drikke bare på én side av munnen, dekke til tennene med tungen, endre måten de pusser tennene på og dekke munnen med et skjerf når det er kaldt.

Det er imidlertid ingen grunn til å takle ising på denne måten, for det finnes en enkel løsning: Sensodyne Rapid Relief er en tannkrem som gir klinisk dokumentert lindring på bare 60 sekunder. Når den brukes som anvist, gir den også langvarig beskyttelse*.

 

DEN VITENSKAPELIGE FORKLARINGEN

Den unike sammensetningen av Sensodyne Rapid Relief er utviklet med tanke på rask lindring, med et optimalisert polymersystem som får virkestoffet (tinnfluorid) til å virke raskt.

Polymersystemet lager en gelelignende støtte som bidrar til å holde tinnfluoridet på plass, slik at det ikke vaskes bort i munnen. Dermed kan de eksponerte kanalene i dentinet blokkeres raskere.

Dette er grunnen til at  Sensodyne Rapid Relief-tannkremen gir rask lindring og langvarig beskyttelse* når den brukes som anvist for å bli kvitt ising. Den rengjør også munnen og gir god ånde.

 

* Ved bruk to ganger daglig

Ta Sensodyne Online tannsjekk

Kjenner du av og til en brå, skarp smerte når du inntar varme, kalde eller søte mat- og drikkevarer? Da kan du ha ising i tennene. Ta Sensodyne Online Tannsjekk for å finne ut mer om ising i tennene og produktene som kan hjelpe deg.

Ta Sensodyne Online Tannsjekk nå

Nærbilde av ising

Et prosjekt som bidro til å lindre ising i tennene.

 

 

Finn ut mer